SignDoc Web

Címkék: e-Aláírás, Biometrikus aláírás, Kézírású aláírás, Web, Aláíró pad, Wacom, Windows

e-Aláírási platform, többféle felhasználási célra

A SignDoc Web a legsokoldalúbb és legkönnyebben használható szerver alapú elektronikus aláírási szoftver platform. SignDoc Web lehetővé teszi PDF dokumentumok megjelenítését és aláírását a böngészőben. Egy "igazi vékonykliens", amely a PDF dokumentumokat a szerver oldalon tartja és SignDoc Server alkalmazáson keresztül megjeleníti képi ábrázolását a böngészőben. A helyszínen telepítve a SignDoc Web lehetővé teszi a kézzel írott e-Aláírás rögzítését aláíró pad-on, Tablet, vagy okos telefon használatával.

SignDoc Web Strategic

A SignDoc Web alkalmazható bármilyen e-Aláírási folyamatban, beleértve a személyesen, mobil eszközön vagy web-alapú munkamenetben megvalósított aláírásokat is. A HTML5 támogatás lehetővé teszi a platformokon keresztüli e-Aláírást. A SignDoc Web platform magában foglalja a SignDoc Mobile alkalmazást a kézírásos e-Aláírás mobil eszközön történő rögzítéséhez.

Párosítható a Sign2Phone alkalmazásával is, mely alkalmazás az eszközhöz kapcsolódó App store-ból letöltve képes iOS, vagy Android eszközét aláírás rögzítő eszközzé átalakítani.

Gyors Áttekintés

A SignDoc Web platformmal következőket tudja megtenni: SignDoc web

 • Alkalmazhatja a „click-to-sign” vagy a kézírásos e-Aláírási folyamatot egyetlen e-aláírási platform használatával.
 • A SignDoc Web támogatja a HTML5-öt.
 • Csak egy Adobe PDF Reader-t igényel az aláírás érvényességének ellenőrzéséhez. Ezzel kiküszöbölheti, hogy további szoftvert keljen beszereznie és karbantartania.
 • Biztosítja az e-Aláírási folyamat faszerkezetes nézetét, beleértve azt is, hogy ki és melyik verzióját írta alá a dokumentumnak. Ennek eredményeképpen a munkafolyamata során történt dokumentum módosítások nyomon követhetők és auditálhatók.
 • Testre szabhatja az e-Aláírás mezőt úgy, hogy az tartalmazza logóját, a preferált betűtípust, dátumot, az időpontot, az IP címet és egyebeket.
 • Lehetővé teszi az e-Aláírást, az aláírás pillanatában készült fotó beágyazásával együtt. A fotó használható egymagában, vagy a kézírásos elektronikus aláírással együttesen az olyan eljárásokhoz, amelyek magasabb szintű hitelesítést és biztonságot igényelnek.
 • Használhat bármilyen elektronikus aláírás rögzítő eszközt, beleértve az aláíró pad-okat, Tableteket és okos telefonokat is. Átalakíthatja az iPhone-ját vagy iPod-ját egy aláíró pad-dá a Sign2Phone alkalmazással.
 • Szolgáltatóktól származó aláírói tanúsítványok használatát támogatja.
 • Üres aláírás mezők elhelyezése sablon céljára
 • Dokumentumon belüli mezőkitöltés
 • Dokumentum biometrikus aláírása
 • Dokumentum digitális aláírása, időbélyegzése
 • Átfogó SDK –kat biztosít.

Képernyőképek

e-Aláírás Wacom DTU-1031 Interactive Pen kijelzőn a tanácsadó asztalánál.

DTU-1031

Tanfolyamra történő jelentkezés az aláíró pad-on történő aláírással.

STU

Aláíró pad-ok, mint a pult bútor beépített eleme  - itt: Sunrise egyik üzlete

Sunrise

Nézze meg a bemutatót

Aláíró megoldás Wacom STU-500 aláíró pad használatával - Sunrise Svájc. (Angol nyelven)

Mikor használja?

A SignDoc Web egy „felbontás után azonnal alkalmazható” megoldás, amely tartalmaz egy fejlesztési eszköz készletet is, hogy szorosan integrálható legyen az ön alkalmazásához. A platformot úgy alakították ki, hogy segítséget nyújtson az e-Aláírás gyors és könnyű alkalmazásához biztonságos IT környezetében és áthidalja a fő üzleti alkalmazásai és a céges tartalom menedzsment rendszerek közötti hézagot annak érdekében, hogy a folyamatai mindenkor elektronikusak maradjanak.

Amennyiben egy sokoldalú és biztonságos elektronikus aláíró szerver szoftvert keres, amely támogatja a kézírásos e-Aláírást, a mobil e-Aláírás módozatot is, akkor számára a SignDoc Web platform az ideális megoldás.