SignDoc Mobile

Címkék: e-Aláírás, Biometrikus aláírás, Kézírású aláírás, Mobile, iPad, Android, Windows

Biztonságos e-aláírás a választása szerinti mobil eszközön

Operating systemsA SignDoc Mobile egy nagyvállalati kategóriájú, on-the-go e-Aláírási megoldás, mely képessé teszi az alkalmazottakat és vevőket egyaránt arra, hogy a kézzel írott elektronikus aláírásukat használják iPad, Windows 8 és RT vagy Android rendszerű tablet vagy okostelefon segítségével.

A SignDoc Web, szerver oldali e-Aláírási platformja elemeként a SignDoc Mobile szorosan beintegrálható az ön szervezetének fő üzleti alkalmazásába, így kiterjesztheti az elektronikus aláírási technológia alkalmazását a hagyományos kiskereskedelmi, irodai és web folyamatok határain túl. SignDoc Mobile mobil nézettel egészíti ki a SignDoc Web alkalmazást, az iPad, Android és Microsoft platformokon elérhető alkalmazásokon keresztül.

Mivel mindkét termék ugyanazon szerver technológia alrendszereit használja a megjelenítésre és az aláírás aláíró pad, Tablet PC vagy mobil eszköz használatával is történhet, így ezen megoldások egyszerűen kombinálhatóak. A rendelkezésre álló interfészeknek köszönhetően PDF dokumentumokat vagy PDF sablonokat hivatkozhatunk, megjeleníthetjük, és aláírhatjuk őket. Meta-adatokat kötése is lehetséges a dokumentumokhoz, vagy akár aláírás mezőket helyezhetünk el szöveg címkék vagy pozíció alapján.

Amennyiben interaktív szerkeszthető mezők szerepelnek a PDF dokumentumban azok a böngészőben, vagy a mobil alkalmazásban kitölthetők, majd aláírást követően a kitöltött adatok XML dokumentum formájában rendelkezésre állnak az archiválás - adatrögzítés támogatására.

A SignDoc Mobile ugyanazon az e-Aláírási architektúrán alapszik, mint a SignDoc Desktop és a szoftver fejlesztési csomagjai (SDK). Minden termék kompatibilis egymással és problémamentesen működik, így bárhol használhatja az elektronikus aláírási technológiával kapcsolatos beruházását az egész vállalkozásban tekintet nélkül arra, hogy hol és hogyan ír alá elektronikusan.

Gyors áttekintés

SignDoc Mobile screen

  • A SignDoc Mobile-lal könnyű elektronikusan aláírni bárhol és bármikor. Ez a megoldás …
  • Rögzíti a kézírásos biometrikus e-Aláírást iPad-eken, Windows 8 és RT valamint Android alapú Tableteken és okos telefonokon is. Az aláírók könnyen elolvashatják a teljes dokumentumot az eszközön, tovább növelve a bizalmat, majd elektronikusan aláírhatják.
  • Kaligrafikus algoritmust használ. A DignDoc Mobile-lal történő e-Aláírás természetes e-Aláírási érzetet biztosít, hasonlót, mintha papíron írna alá.
  • Speciálisan a mobil eszközökhöz kialakított interfészt kínál, így könnyűvé és intuitívvá teszi az e-Aláírást.
  • Biztosítja a biometrikus adatok dokumentumban történő biztonságos tárolását
  • Lehetővé teszi az e-Aláírást, az aláírás pillanatában készült fotó beágyazásával együtt. A fotó használható egymagában, vagy a kézírásos elektronikus aláírással együttesen az olyan eljárásokhoz, amelyek magasabb szintű hitelesítést és biztonságot igényelnek.
  • Támogatja az űrlap szerkesztést (jelölő négyzetek, szöveges mezők)
  • Támogatja a szöveges és kézírásos megjegyzések hozzáadását
  • Biztosítja a aláírt verzió megtekintésének lehetőségét
  • Átfogó SDK –kat biztosít.

Képernyőképek

Aláírás rögzítő mező rögzített kézírásos aláírással, iPad képernyőn.

iPad

Ürlap mezők kitöltése iPad virtuális billentyűzet használatával.

iPad virtual keyboard

Rögzített kézírásos aláírás és az aláíró fényképe az aláírt részeként.

SignDoc Mobile Android

Nézze meg a bemutatót

SignDoc Mobile for Android - bemutatása videó. (Angol nyelven)

 

Az alábbi demó az iOS-hez való Softpro SignDoc SDK felhasználásával került kialakításra. Egy iPad alapú biztosítás felvételi eljárást mutat be, amely offline és online módon is működhet.  (Angol nyelven)

Mikor használja?

A kombinált SignDoc Mobile és SignDoc Web megoldás lehetővé teszi, hogy megbízhatóan rögzítsen e-Aláírást távolról. Még a Tablettel vagy okos telefonnal végrehajtott e-Aláírási eljárás mögött is ott van a tűzfala mögött lévő SignDoc e-Aláírási szoftver ereje és biztonsága.

Az aláírás időpontjában a rendszeréből csak az e-Aláírási folyamathoz szükséges adatok és a dokumentum képe kerülnek lehívásra, ami azt jelenti, hogy a dokumentum mindaddig a biztonságos szerveren marad, amíg a folyamat befejezésre nem kerül.

Amennyiben a SignDoc Webet már alkalmazza és egy mobil eszközön kíván elektronikusan aláírni, akkor a SignDoc Mobile az ideális megoldás.