e-Aláírás rögzítés

Címkék: e-Aláírás, Biometrikus aláírás, Kézírású aláírás, Aláíró pad, Wacom, iPad, Android, Windows

Rögzítse a kézírásos e-Aláírásokat piacvezető eszközökkel

Miután döntött a SignDoc elektronikus aláírási szoftvere mellett, fordítsa a figyelmét arra, hogy kiválassza azt az aláírás rögzítő eszközt, amelyik a legjobban megfelel az Ön folyamatának. A rendszer minden eszközzel működik, az okos telefontól kezdve az interaktív toll megjelenítésig, és használatra kész támogatást kínál a vezető márkákhoz.

A rendszer a kézírásos aláírás rögzítő eszközök széles skáláját támogatja.

  • Digitalizálók
  • Aláíró padok
  • Aláírás megjelenítők
  • Kioszk rendszerek
  • Tabletek és Tablet PC-k
  • Okostelefonok

Tény, hogy a SignDoc egyedülálló univerzális eszköz készlete Universal Device Layer (UDL) a valódi eszköz függetlenséget biztosít. A számos rögzítő eszközhöz tartozó beépített támogatásunk a SignWare fejlesztő csomagon keresztül áll rendelkezésre. Amikor az alkalmazása beintegrálja a SignDoc e-Aláírási képességeit, akkor egyúttal automatikus hozzáférést is kap a támogatott hardverhez.

Megbízható aláírás rögzítő eszközök

Megbízható aláírás rögzítő eszközöknek képesnek kell lenniük arra, hogy a statikus jellemzők rögzítése mellett, a dinamikus szempontokat (például gyorsulás vagy nyomás) is rögzítsék a kézi aláírásokból.

A robosztus, nagy teljesítményű eszközök, hosszú életű beépített EMR (Electro-Magnetic Resonance) szenzorral. A nagypontosságú technológia igazságügyi írásszakértői vizsgálatokhoz is alkalmas, a nyomás, gyorsulás adatok rögzítése és a felbontás révén.

Az aláírás rögzítése során az egyedi biometrikus profil készítéséhez az aláírás képe mellet tárolásra kerülnek a nyomás, sebesség és gyorsulási adatok is.

Biometrikus aláírás 1
Biometrikus aláírás 2

A tollak legtöbbszőr elemmentesek, 512-2000 nyomás érzékenységi szinttel, legmagasabb 2000 lpi felbontással.

Biometrikus aláírás 3
Biometrikus aláírás 4