Kézírású e-Aláírás megoldások

Címkék: e-Aláírás, Biometrikus aláírás, Web, Desktop, Mobile, Adobe, Kézírású aláírás

SignDocAz e-Aláíró megoldások a SignDoc Desktop,  SignDoc Web és SignDoc Mobile alkalmazásokon alapszik.

  • A SignDoc Desktop egy percek alatt telepíthető vastagkliens alkalmazás mindenféle fájltípus elektronikus aláírásához. 
  • A SignDoc Web lehetővé teszi PDF dokumentumok megjelenítését és aláírását a böngészőben. Egy "igazi vékonykliens", amely a PDF dokumentumokat a szerver oldalon tartja és a SignDoc Server alkalmazáson keresztül megjeleníti a dokumentumok képi ábrázolását a böngészőben.

SignDoc MobileSignDoc Mobile mobil nézettel egészíti ki a SignDoc Web alkalmazást, az iPad, Android és Microsoft platformokon elérhető alkalmazásokon keresztül.

Mivel mindkét termék ugyanazon szerver technológia alrendszereit használja, a megjelenítés és az aláírás aláíró pad vagy mobil eszköz használatával is történhet, így ezen megoldások egyszerűen kombinálhatóak.

A rendelkezésre álló interfészeknek köszönhetően, PDF dokumentumokat vagy PDF sablonokat hivatkozhatunk, megjeleníthetjük és aláírhatjuk őket. Meta-adatok hozzárendelése is lehetséges a dokumentumokhoz, vagy akár aláírás mezőket helyezhetünk el szöveg címkék vagy pozíció alapján.

Amennyiben interaktív szerkeszthető mezők szerepelnek a PDF dokumentumban, azok a böngészőben, vagy a mobil alkalmazásban kitölthetők, majd aláírást követően a kitöltött adatok XML dokumentum formájában rendelkezésre állnak az archiválás - adatrögzítés támogatására.

Portfolio