Rögzítő eszközök

Címkék: e-Aláírás, Biometrikus aláírás, Kézírású aláírás, Wacom, iPad, Android, Windows, Aláíró pad

Megbízható aláírás rögzítő eszközök

Mobil és Tablet eszközök

A PDF dokumentumok hitelesítése biometrikus aláírás rögzítésével iOS, Android és Windows 8 operációs rendszerű készülékeken is lehetséges.  Néhány Android készülék, mint például az Olipad Graphos is, egy kombinált érintő / toll érzékelővel van ellátva, ahol a toll ugyanazon EMR technológia alapján működik, amely az aláíró padokban használatos. A biometrikus profil rögzítésének az előnye, hogy az alaki jellemzők mellett számos egyedi dinamikus jellemzőt és időfüggvényt is tartalmaz, így biztosítja a jobb minőségű aláírás adat rögzítését.

EMR technológiájú toll beviteli eszköz nélküli érintőképernyős készülék esetén egy erre a speciális technológiára tervezett tollat javasolt használni.

SignDoc Mobile

A SignDoc Mobile segítségével Ön használhatja az Android rendszerű, okos telefonját PDF dokumentum e-aláírására. A SignDoc Mobile egy vállalkozás szintű mobil alkalmazás, mely egyben egy app vásárlással is elérhető a Google Play-ről és a Samsung Apps-től. Szoftver fejlesztő csomagunk (SDK) lehetővé teszi Önnek, hogy beillessze a technológiát a saját alkalmazásába. A SignDoc Mobile Android tableteken is működik.

Sign2Phone

Változtassa ás az iPhone-ját, vagy Android rendszerű okos telefonját egy aláírás rögzítő pad-re a Softpro Sign2Phone App alkalmazásának segítségével. A Sign2Phone-nak a SignDoc Desktop-pal vagy a SignDoc Web-bel való párosításakor a Sign2Phone egy aláírás rögzítő pad-dé alakul át anélkül, hogy egy külön eszközre lenne szüksége. A Sign2Phone az iPod-jával, iPad-jével, és Android rendszerű okos telefonjával is működik.

iPad

A SignDoc Mobile-lal használhatja az iPad-jét PDF dokumentum olvasására, e-Aláírására. A SignDoc Mobile egy nagyvállalati kategóriájú alkalmazás és az Apple App Store-nál, app vásárlással rendelkezésre álló alkalmazás egyben. Az iOS szoftver fejlesztési csomagunk (SDK)  lehetővé teszi, hogy a technológiát beágyazza a saját alkalmazásába.

A Sign2Phone alkalmazásunkat használhatja az iPad-jén (iPod-ján) történő e-aláírásra. A Sign2Phone az iPad-jét aláírás rögzítő eszközzé alakítja át, melyhez szüksége van a SignDoc Desktop vagy a SignDoc Web e-Aláírás szoftverünkre. A Sign2Phone-nal Ön egyszerűen az eszközön ír alá elektronikusan; a PDF dokumentum az asztali gépen olvasható.

Android Tabletek

A SignDoc Mobile-lal használhatja az Android rendszerű tabletjét e-Aláírásra. A SignDoc Mobile egy nagyvállalati kategóriájú alkalmazás, valamint  Google Play-nél app vásárlással rendelkezésre álló alkalmazás egyben. Használja a szoftver fejlesztő csomagunkat (SDK) a technológiának a saját mobil alkalmazásába történő beillesztéséhez.

A Sign2Phone alkalmazásunkat is használhatja az Android tablet-jén történő e-Aláíráshoz. A Sign2Phone-hoz azükség van a SignDoc Desktop vagy SignDoc Web elektronikus aláírás szoftverünkre, melyek az eszközön történő e-Aláírásra használhatók; a PDF dokumentum az asztali gépen olvasható.

Windows Tabletek

e-Aláírás képessé teheti a Windows RT vagy Windows 8 tabletjét a SignDoc Mobile-lal. A nagy képernyőt használhatja a PDF dokumentum elolvasására, majd biztonságos e-Aláírására. A SignDoc Mobile alkalmazható nagyvállalati szintű mobil alkalmazásként vagy egyedi felhasználók által is megvásárolható a Windows app store-nál.

Tablet PC-k

Tablet PC-k e-Aláírásra kész eszközök. Telepítse a SignDoc Desktop-ot és kezdheti is az e-Aláírást, ezzel kiküszöbölheti, hogy további hardvert kelljen vásárolnia és magával vinnie. Tökéletes megoldás utazó ügyintézők vagy helyszíni képviselők számára, akik rögzíteni kívánják a vevőik jóváhagyását.

Bizonyos Tablet PC-k a kemény körülményekhez vannak kialakítva. A robusztus eszközök, mint pl. a Motion Computing 5c Series úgy vannak kialakítva, hogy kibírják a legkeményebb körülményeket is. A SignDoc Desktop segítségével Ön a környezettől függetlenül képes e-aláírásra a Tablet PC-jén.

Aláíró pad-ok és interaktív megjelenítő táblák

Kifejezetten e-Aláírások rögzítésére kifejlesztett erős fényű, ultra-éles LCD képernyők színes és fekete-fehér kivitelben. Az aláíró padon történő aláírás a papíron történő aláírás érzését nyújtja.

Aláíró pad-ok széles választéka áll rendelkezésre, melyek mindegykét úgy alakították ki, hogy megfeleljenek egy adott környezetnek. A SignDoc azonnal működésre kész a piacvezető eszközökkel. Az olyan folyamatokhoz, amelyeknél szükség van a navigálásra, megjegyzések elhelyezésére és elektronikus űrlapok a képernyőn történő aláírására, keresse a nagyképernyős interaktív megjelenítő táblákat.

Navigálásra, jegyzetelésre és elektronikus űrlapok aláírására alkalmas eszköz 10,1-24,1 hüvelykig terjedő képernyőkön. Az aláírás megjelenítő lehetővé teszi a felhasználók számára, a kézi elektronikus aláírást közvetlenül a 26 cm (10,1 hüvelykes) monitoron egy digitális toll használatával. A dokumentumok kiváló felbontásban jelennek meg (akár full HD). Az eszköz USB 2.0 kapcsolaton csatlakozik a számítógéphez.

Ha nincs aláírásra használva, a képernyő képes megjeleníteni hirdetéseket és más szövegeket, vagy színes, nagy felbontású képeket. Az ügyfelek várakozás közben böngészhetik az interaktív bemutatókat.

Tollak mobil eszközökhöz

Az aláíró tollak kifejezetten a tableteken és mobil eszközökön (iPad, Android, stb) történő biometrikus aláírás rögzítését támogatják. Azon eszközök, melyek nem rendelkeznek EMR technológiával rendelkező rögzítési lehetőséggel, képessé válnak a nyomás, sebesség és gyorsulási adatok tárolására.  Az aláíró tollak használatával, a tollal történő aláírás érzését kelteve (súly, vastagság) biztosítja a papír alapú aláírással megegyező aláírást.