Miért a SignDoc?

Címkék: e-Aláírás, Biometrikus aláírás, Kézírású aláírás, Aláírás ellenőrzés

Három évtizedes tapasztalat, amelyre támaszkodhat

SignDoc

A SignDoc gyártója 30 éves tapasztalattal rendelkezik az aláírás menedzsment területén. Gyakorlatot szerezett az aláírás hitelesítési és a hamisítás megelőzési megoldások. Napjainkban a SignDoc-ot évente közel 200 millió elektronikus aláírási tranzakció biztonságossá tételéhez használják, és a világ legnagyobb 25 bankja közül 12 használja a csekkel való csalások megakadályozására illetve a jóváhagyási folyamatok automatizálására. A szoftver kínálatot együttesen használhatja egy komplett aláírás ellenőrzési és hitelesítési megoldáshoz.

Az e-aláírási technológia lehetővé teszi a digitális üzletvitelt

Alkalmazás portfolió

A SignDoc a pénzügyi szolgáltató üzletágban meglévő mélyen gyökerező tapasztalatát az ágazat korszerűsítésére fókuszáló bankok használják. Az e-Aláírás technológia lényeges eleme egy olyan digitális üzleti stratégiának, amely magában foglalja a jobb vevő kiszolgálás biztosítását az összes üzleti csatornán keresztül. A biztosító társaságok pedig – látván az új üzleti modell alkalmazásának szükségességét – feljogosítják a területi ügynökeiket értékesítési folyamatok elvégzésére, beleértve az aláírás jóváhagyás megszerzését is akár egy mobil eszközön.

Jelenleg a csúcsminőséget képviselő szervezetek világszerte használják a terméket. A legnagyobb nemzetközi bankok támaszkodnak a csalást (hamisítást) megakadályozó szoftverre, míg számos iparág vezető vállalkozása, beleértve a UPS, Bank of America, Citibank, AIA, Barclays, Standard Charter, Manulife, BNP Paribas, BBVA, Orange Telecom, Life Technologies és IKEA cégeket, hogy csak néhányat említsünk, megbíznak a SignDoc e-Aláírás ellenőrző megoldásában.

Az integrációs pontok könnyű, gyors központi telepítést biztosítanak

A SignDoc „polcról levehető”, használatra kész alkalmazásai lehetővé teszik az Ön számára a megoldás gyors telepítését. A szoftverfejlesztési csomagok (SDK-k) és API-k pedig lehetővé teszik az e-Aláírási és aláírás ellenőrzési funkciók gyors integrálását üzleti alkalmazásaiba és eljárásaiba (workflow-kba).

Elektronikus aláírások – Egyedülálló képességek

Az architektúra lehetővé teszi az Omni-Chanel e-Aláírást

A SignDoc elektronikus aláírási architektúrája lehetővé teszi, hogy a technológiát a teljes vállalkozási terjedelemben alkalmazza, függetlenül attól, hogy hol és hogyan valósul meg az aláírás. Képes lehet arra, hogy egy kézzel írott biometrikus aláírást rögzítsen egy iPad-en vagy asztali számitógépén – mindezt egyetlen e-Aláírás programmal. Lehetősége van az alkalmazási vagy szoftver fejlesztő csomagjainkat használni.

A dokumentum eseménynapló biztosítja a beszállítói függetlenséget

elektronikus számla PDF formátum

A SignDoc e-Aláírás megoldása az ISO 32000 aláírás szabványon alapszik. Ez a szabvány aláírás védelmet nyújt Önnek a technológiai és beszállítói elavulással szemben és lehetővé teszi a dokumentumok aláírásának és integritásának ellenőrzését a mindenhol elérhető és díjmentes PDF Reader alkalmazás segítségével. Az e-Aláírásos dokumentumai önálló, hitelesített e-Aláírásokkal rendelkeznek, melyek biztosítják a beszállítói függetlenséget az Ön számára most és a jövőben is.

Az univerzális eszköz készlet számos hardver egységet támogat

Egy mértezhető e-Aláírás megoldás megvédi a technológiai befektetését. Számos észak-amerikai bank évente több millió e-Aláírást dolgoz fel. Ennek eredményeként a SignDoc termékek kialakítása olyan, amely méretében megfelel az Ön igényeinek.

A különféle hardverekkel való kompatibilitás ugyancsak kulcsfontossággal bír az e-Aláírás szoftver beruházásának védelmében. A SignDoc beépített támogatással rendelkezik számos aláírás rögzítő eszközhöz és Tablethez az Univerzális Eszköz Támogatási (UDL) rendszerében. Ez a funkcionalitás a SignDoc „SDK”-ján keresztül érvényesül, lehetővé téve, hogy az eszközök előnyeit hasznosíthassa. Lehetősége van a legújabb és legtöbb hardver integrálására és/vagy többféle eszköz típus alkalmazására a szervezeten belül egyetlen e-Aláírás alkalmazás segítségével.

Aláírás ellenőrzés – Egyedülálló képességek

A csalás elleni védelem biometrikus kiegészítő eszköze

A SignDoc rögzíti az összes egyedi aláírási biometrikai adatokat és tárolja ezt az információt a dokumentumba beágyazott aláírás-tároló részeként. A biometrikus adatok tartalmazhatják az x, y és z nyomást, időzítést, gyorsítást, lassítást, toll fel és toll le információkat.

A biometrikus adatok kiegészítő információs eszközt biztosítanak, amelyek viták esetén felhasználhatók az aláíró azonosságának igazolására. Egyes ügyfelek ezt az információt a személyazonosítás másodlagos forrásaként is alkalmazzák az aláírás időpontjában összehasonlítást alkalmazva az adatbázisban tárolt biometrikus referenciával.