Ismertető

Címkék: Fraud detection, SignWare, Aláírás ellenőrzés

A SignWare gyártója 1983-ban kezdte fejleszteni aláírás ellenörzési megoldását. Az elmúlt 30 évben a megoldást már széles körben alkalmazzák. A legnagyobb nemzetközi pénzintézetek támaszkodnak a csalást (hamisítást) megakadályozó szoftverre, míg számos iparág vezető vállalkozása, beleértve a UPS, Bank of America, Citibank, AIA, Barclays, Standard Charter, Manulife, BNP Paribas, BBVA, Orange Telecom, Life Technologies és IKEA cégeket, hogy csak néhányat említsünk, megbíznak a SignWare e-Aláírás ellenőrző megoldásában.

Ezen túlmenően a SignWare fejlesztőkészletétszéles körben használják alkalmazások, beleértve a választók, valamint a betegek azonosítását. A SignDoc használatával rögzíthetnek és használhatnak biometrikus aláírás adatokat, az x, y és z nyomást, időzítést, gyorsítást, lassítást, toll fel és toll le információkat az aláíró azonosításához.

Végezetül az aláírás és az aláírás-ellenőrzési megoldások együttműködve tandem megoldásként működnek, lehetőséget kínálva arra, hogy a SignDoc által rögzített aláírásokat feltölthesse egy aláírás referencia-adatbázisba.