SignBase eFlow

Címkék: Aláírás ellenőrzés, Kézírású aláírás, SignBase

Aláírás referencia adatbázis, SignDoc Web kiegészítő

A SignBase eFlow egy aláírás referencia adatbázis, melyet a biometrikus vagy statikus aláírások kezelésére valamint ellenőrzési képességek biztosítására használnak. A szoftver elérhető az ön alkalmazásáról a web szolgáltatásokon keresztül, vagy a SoftPro-nak a SignDoc Web-jével, egy szerver e-aláírás szoftver felülettel együttesen használva. A SignDoc Web rögzít egy referencia e-aláírást, amelyet a SignBase eFlow tárol és később az aláíró azonosságának igazolására kerül felhasználásra.

A kombinált SignBase eFlow és SignDoc Web megoldás azt a képességet kínálja Önnek, hogy automatikusan felvegyen egy aláírót és használja a tárolt profilt, amely magában foglalja mind a statikus és biometrikus e-aláírás adatokat, mind az aláírónak a csoport hivatkozásait és engedélyeit annak meghatározásához, hogy az aláírónak megvan-e a szükséges felhatalmazása, jogosultsága. A SignBase eFlow azt a képességet is kínálja, hogy felhalmozza az idők folyamán rögzített biometrikus aláírás adatokat nagyobb mennyiségű adatpontokat biztosítva ahhoz, hogy segítsen a hibás pozitívok számának csökkentésében.

FraudOne

A SignBase eFlow funkcionalitás elérhető más alkalmazásokból egy Web Szolgáltatások interfészen keresztül, ami megkönnyíti a profilok felvételének, ellenőrzésének és adat kezelésének integrálását az ön meglévő üzleti munkafolyamatába, ahogyan azt a diagram is mutatja. Mivel egy kulcsra kész rendszerként alakították ki, a SignBase eFlow nem igényel konfigurálást vagy testre szabást és tartalmazza az adatbázist.

Aláírás ellenőrzés

Amikor a kézírásos, biometrikus e-aláírás rögzítésre kerül, az aláíró felvételre kerül a SignBase eFlow adatbázisba. A referencia aláírás használatával számos ellenőrzési, hitelesítési szcenárió lehetséges:

  • Egy aláíróval való egyezés: az e-aláírás egy bizonyos aláíró referencia e-aláírásával mutat egyezést.
  • Egy aláíróval való egyezés egy csoporton belül: A referencia e-aláírás egy csoport részét képezi. A pozitív egyezés a csoportban lévő referencia e-aláírásoknak csak az egyikével biztosítja a szükséges igazolást a folyamat folytatásához.
  • Minden e-aláírással való egyezés: az összes e-aláírásnak egyeznie kell a referencia aláírásokkal egy bizonyos csoporton belül.